Информација за работно време на 29 и 30 ноември

Согласно одлуката на Владата на РСМ од 199 седница на 14 ноември 2023 година, Музејот на македонската борба за самостојност ќе биде со следното работно време:

29 ноември 2023 (среда) – отворено за посетители од 10 до 12 часот.

30 ноември 2023 (четврток) – неработен ден.

Scroll to Top
Skip to content