Локација и работно време

Работно време:

  • Вторник до недела од 10.00 до 18.00
  • Понеделник е неработен ден.
  • Последен влез во галериите во 17.15

Музејот е затворен во празничните денови согласно Законот за празниците на РМ.Музејот поддржува посета на музејот со користење на јавен превоз, пеш или со велосипед.

За посетителите на музејот кои доаѓаат со велосипед има обезбедено паркинг за велосипеди.

Музејот нема обезбедено паркинг-простор за посетителите со автомобил.

Scroll to Top
Skip to content