Џез-концерт во Музејот на македонската борба

НУ Музеј на македонската борба за самостојност во соработка со Гете Институтот во Скопје, го организира џез-концертот на германско-македонското изведувачко дуо – Андреас Гинтер (пијано и саксофон) и Јордан Костов (армоника).

Проектот под наслов The Birds are Back ќе биде претставен на 9 декември, сабота, со почеток во 19.00 часот, во Музејот на македонската борба за самостојност.

Влезот е слободен.

Scroll to Top
Skip to content