Информација до јавноста


Музејот ја известува јавноста дека во периодот од 1 до 31 декември 2023 година нема да може да се организираат дополнителни настани поради веќе закажани тековни програмски, вонпрограмски активности и други активности во холот и во конференциската сала.
Scroll to Top
Skip to content