Празнично работно време на Музејот

Ја информираме јавноста дека Музејот на македонската борба за самостојност ќе работи со скратено работно време од 10 до 12 часот, во недела, 31 декември.

Музејот ќе биде затворен за посетители на 6 декември, сабота и 7 декември, недела.

Останатите денови се во редовното работно време, вторник до недела од 10 до 18 часот.

Музејот на македонската борба за самостојност ви ги честита новогодишните и божиќните празници со искрени желби за успех и просперитет во новата 2024!

Scroll to Top
Skip to content