Музејот ќе биде затворен за посетители од 17 до 20 август

Музејот на Музејот на македонската борба за самостојност ја известува јавноста дека во тек се интервенции во музејската поставка на повеќе позиции. Од овие причини, музејот ќе биде затворен за посетители во периодот четврток-недела, 17-20 август. Музејот продолжува со работа со посетители во вторник, 22 август, во редовниот термин од 10 до 18 часот.
 
 
 
Scroll to Top
Skip to content