Учество на Меѓународната конференција „Запознај, види, направи“ 2024

Меѓународната конференција за музеи „Запознај, види, направи 2024 година“ (Meet, See, Do 2024) во организација на Балканската музејска мрежа се одржа на 18 и 19 април во Тиват, Црна Гора. Повеќе од петнаесет сесии, предавања, паралелни работилници и презентации беа со фокус на главната тема – Заштита на културното наследство во време на криза. Седумдесетина […]

Учество на Меѓународната конференција „Запознај, види, направи“ 2024 Read More »