Работилницата за борба против недозволената трговија со културни добра

Работилницата на тема „Борба против недозволената трговија со културни добра во Западен Балкан“ се одржува во следните три дена во Музејот на македонската борба за самостојност. На отворањето на работилницата се обрати и министерот за култура и туризам, Зоран Љутков. Работилницата беше поздравена и од Синиша Шешум и Матео Росати од Регионалното биро за наука […]

Работилницата за борба против недозволената трговија со културни добра Read More »