Празнично работно време

Ја информираме јавноста дека Музејот на македонската борба за самостојност ќе биде затворен во следните денови согласно Законот за празници: Среда, 1 мај, петок, 3 мај и недела, 5 мај. Среда, 8 мај, е неработен ден поради одржување избори, согласно Одлуката на владата.  

Празнично работно време Read More »