Промовирана манифестацијата „Град на културата 2024“

Манифестацијата „Град на културата 2024“  која годинава ќе се одржува во Крива Паланка, беше промовирана на 6 март во Музејот на македонската борба за самостојност. Крива Паланка е град на културата во 2024 година со поддршка на Министерството за култура кое го препозна потенцијалот на градот преку издржана, атрактивна и креативна програма со разновидни содржини […]

Промовирана манифестацијата „Град на културата 2024“ Read More »