Меморандум

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Музејот на македонската борба за самостојност и Градскиот музеј од Крива Паланка

На 6 март 2024, во Музејот на македонската борба за самостојност беше потпишан Меморандум за соработка со ЛУ Градски музеј од Крива Паланка за заеднички проекти, изложби и активности, како и збогатување на културни содржини за граѓаните. Меморандумот беше потпишан од страна на в.д. директорката на НУ Музеј на македонската борба за самостојност – Скопје, […]

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Музејот на македонската борба за самостојност и Градскиот музеј од Крива Паланка Read More »

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Музејот на македонската борба за самостојност и Спомен куќата на Мајка Тереза

На 5 март 2024, во Музејот на македонската борба за самостојност беше потпишан Меморандум за соработка со НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје за реализација на заеднички проекти, изложби и активности, како и збогатување на културни содржини за граѓаните и туристите кои претстојуваат во Скопје. Меморандумот беше потпишан од страна на в.д. директорката

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Музејот на македонската борба за самостојност и Спомен куќата на Мајка Тереза Read More »

Scroll to Top
Skip to content