Церемонија на доделување одличја од Претседателот Пендаровски

Церемонија на доделување одличја на истакнати личности од страна на Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, одржана на 30 јануари 2024.

Scroll to Top
Skip to content