Столче

СтолчеВлезен број: 82 Датирање: почеток на XX век Материјал: дрво Функција: применета и украсна Занаетчиска изработка Димензи: горно ниво: широчина: 58 см; висина: 70 см; долно ниво: широчина: 50 см; висина: 35см

Scroll to Top
Skip to content