Промоција на книга „Костимот во Македонија“

Промоција на книгата „Костимот во Македонија од појавата на фотографијата до денес“ од Зорка Тодорова-Младеновиќ, во издание на издавачката куќа „Арс Ламина“, одржана на 5 март 2024.

Scroll to Top
Skip to content