Промоција на книга во организација на Универзитетот Американ Колеџ Скопје

Промоција на книгaта „Долгата транзиција на Македонија: од независноста до Преспанскиот договор и потоа“ на 1 февруари 2024 година во организација на Универзитетот Американ Колеџ Скопје.

Scroll to Top
Skip to content