Промоција на книгата „Македонскиот идентитет и македонското прашање од античко време до 1912 година“

Промоција на постхумното издание „Македонскиот идентитет и македонското прашање од античко време до 1912 година“ од авторите проф. д-р Ванчо Стојчев и проф. д-р Александар Стојчев, одржана на 7 март 2024.

Scroll to Top
Skip to content