Концерт на фаготистот Зоран Митев

Концерт на фаготистот Зоран Митев и членоците на уметничкиот центар „Полифонија“ одржан на 8 јули 2024, во рамки на манифестацијата Скопско Лето 2024.

Scroll to Top
Skip to content