Конференциска сала, бифе и тераса

Музејот на македонската борба ви ги нуди своите простории за Вашите презентации, конференции, симпозиуми, конгреси и останати деловни настани. Не пропуштајте ја оваа можност за претставување во најрепрезентативниот амбиент во државата.

Музејот на македонската борба располага со:

1. Влезен хол – вкупна површина од 305м2

Конференциска сала, бифе и тераса

2. Аудиториум (конференциска сала)

Салата е комплетно реновирана во декември 2015 г.

 • вкупна површина од 320м2
 • располага со најмногу 230 места за седење
 • располага со конференциска маса, со шест работни столици
 • можност за мултимедијална презентација
 • можност за презентирање на аудиовизуелен материјал од конферециската маса, на две проекциони платна (4х3 метри) од едно место со идентичен материјал
 • можност за засилување на говор и музика
 • можност за оперирање симултано, со четири безжични микрофони и два читачки микрофони за говорница
 • можност од шестте микрофони да се обезбеди симултан превод на два јазика, со дистрибуција на преводот до 150 слушатели

3. Бифе со тераса

 • вкупна површина од 110м2 ,со комплетна опрема 10 маси, 12 столици, гарнитури за седење од 6 и 3 дела, тоалет и кујна со додатоци.
 • атрактивна тераса, со корисна површина од над , каде во летниот период постои можност за организирање на кетеринг.

4. Гардеробер

 • вкупна површина од 27м2

Ценовник:

 • Изнајмување на конференциска сала и хол за еден час 10.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување на конференциска сала и хол за изложбени активности до пет дена 6.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување на конференциска сала и хол за изложбени активности до десет денови 12.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување на конференциска сала и хол за цел ден 30.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување на конференциска сала и хол за два дена 50.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување на конференциска сала и хол за три дена 70.000 денари (плус ДДВ
 • Изнајмување конференциска сала за одржување концерти и други претставувања на физички лица, правни лица и здруженија на граѓани во траење до еден час 8.000 денари (плус ДДВ) и се дозволува само по една проба до еден час, дополнителна проба по цена од 2.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување конференциска сала за промоција на книга, ЦД и други изданија 6.000 денари (плус ДДВ)
 • Изнајмување конференциска сала за фото сесија или снимање од час 3.100 денари (плус ДДВ)
 • Организирање на мали прослави – детски родендени, забави во бифето и на терасата до два часа 6.000 денари (плус ДДВ)

Контакт-лице: Александар Алексовски 072422987

Scroll to Top
Skip to content