Музејот ќе биде затворен за посетители од 17 до 20 август

Музејот на Музејот на македонската борба за самостојност ја известува јавноста дека во тек се интервенции во музејската поставка на повеќе позиции. Од овие причини, музејот ќе биде затворен за посетители во периодот четврток-недела, 17-20 август. Музејот продолжува со работа со посетители во вторник, 22 август, во редовниот термин од 10 до 18 часот.
 
 
 

Related Articles

Услови за користење на содржината

Со пристапот на оваа веб страна ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините од интернет страницата mmb.org.mk.

Од посетителите се очекува редовно да ги читаат правилата на користење, за на тој начин во секој време да бидат запознаени со овие услови за користење и во целост да ги разбираат и прифаќаат.

Ниеден дел од содржината на mmb.org.mk не може да се користи за нелегални активности или промовирање на истите.