Сувенирница

сувенирница

Музејската сувенирница е убава можност да понесете спомен од посетата на Музејот на македонската борба. Покрај ексклузивните и рачно изработени сувенири, во музејот можете да набавите и накит со македонскиот рубин, туристички водичи, како и бројна литература поврзана со историјата и културата на Македонија. Монографските изданија на Музејот на македонската борба посветени на поставката и на уметничките слики се ексклузивни книги во кои е содржана суштината на овој специјализиран музеј.

suv
suv2
suv2