Комерцијална понуда

 

Музејот на македонската борба ви ги нуди своите простории за Вашите презентации, конференции, симпозиуми, конгреси и останати деловни настани. Не пропуштајте ја оваа можност за претставување во најрепрезентативниот амбиент во Република Македонија.

Музејот на македонската борба располага со: 

 1. Влезен хол - вкупна површина од 305м2

vlezen hol

 

2. Аудиториум (конференциска сала)
Салата е комплетно реновирана во декември 2015 г.

 • вкупна површина од 320м2
 • располага со најмногу 230 места за седење
 • располага со конференциска маса, со шест  работни столици
 • можност за мултимедијална презентација
 • можност за презентирање на аудиовизуелен материјал од конферециската маса, на две проекциони платна (4х3 метри) од едно место со идентичен материјал
 • можност за засилување на говор и музика
 • можност за оперирање симултано, со четири безжични микрофони и два читачки микрофони за говорница
 • можност од шестте микрофони да се обезбеди симултан превод на два јазика, со дистрибуција на преводот до 150 слушатели

 

3. Бифе со тераса

 • вкупна површина од 110м2 ,со комплетна опрема 10 маси, 12 столици, гарнитури за седење од 6 и 3 дела, тоалет и кујна со додатоци.
 • атрактивна тераса, со корисна површина од над , каде во летниот период постои можност за организирање на кетеринг.

4. Гардеробер

 • вкупна површина од 27м2

 

Ценовник:

Изнајмување на конференциска сала и хол за еден час денарска противвредност на 200 евра (според среден курс на НРБМ)

Изнајмување на конференциска сала и хол за цел ден денарска противвредност на 500 евра (според среден курс на НРБМ)

Контакт-лице: Александар Алексовски 072422975