Порта Македонија

Во посебно обликуваниот мултифункционален простор на две нивоа, со површина од 120 м2 и 76 м2, се нуди можност за одржување на конференции, прес-конференции, семинари, билатерални и мултилатерални средби, промоции на книги и сл. Објектот е опремен со ентериер кој може да се адаптира за камерни концерти, изложби, коктели, модни ревии, венчавки и разни прослави, а на располагање вклучува и најсовремена аудио и видео опрема, опрема за симултан превод како и внатрешно обезбедување.

посетете ја веб страната www.portamk.org.mk

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Услови за користење на содржината

Со пристапот на оваа веб страна ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините од интернет страницата mmb.org.mk.

Од посетителите се очекува редовно да ги читаат правилата на користење, за на тој начин во секој време да бидат запознаени со овие услови за користење и во целост да ги разбираат и прифаќаат.

Ниеден дел од содржината на mmb.org.mk не може да се користи за нелегални активности или промовирање на истите.